Contact

Contacteer je therapeut 

Je kan voor het maken van een (eerste) afspraak rechtstreeks contact opnemen met een therapeut van je keuze. Dit kan zowel via mail als via telefoon. De contactgegevens van alle teamleden kan je vinden via deze link.  

NIEUW: bij een aantal therapeuten is het mogelijk online een afspraak in te plannen. Op de pagina van de therapeut kan je doorklikken naar zijn of haar agenda! 

Contacteer de coördinator 

Weet je niet goed bij wie je best terecht kan of heb je een algemene vraag, dan kan je ook contact opnemen met Sarah Bultynck, de coördinator van de praktijk op het nummer 0479/44.98.44 of via info@groepspraktijkdeoase.be. De coördinator kan niet gecontacteerd worden voor het annuleren of verplaatsen van afspraken bij andere therapeuten. 

U kan ook het contactformulier onderaan deze pagina invullen.

 

Wachttijden 

We proberen steeds zo spoedig mogelijk een eerste afspraak in te plannen. Voor kinderen en jongeren kan er in drukke periodes een korte wachttijd zijn. 

Annuleren

Wij houden de afgesproken tijd voor u vrij. Kan u niet aanwezig zijn, dan vragen wij om de therapeut telefonisch te verwittigen.  Bij annuleren van de afspraak op de dag zelf (minder dan 24u vooraf)  kan een bijdrage van 25 euro aangerekend worden. Cliënten die niet opdagen, zonder verwittigen, worden geacht de sessie volledig te vergoeden. 

Bereikbaarheid

De praktijk is gelegen in een gerenoveerd pand op de Gentstraat 40, in het centrum van Meulebeke.

Gratis parkeren kan in de straat, op de markt of op de parking van OC Vondel (beiden op wandelafstand van de praktijk).

​© 2020 Bultynck Sarah